2010.08.07. 14:12
Hagymás reszelt krumpli
Gyors és finom köret húsok és halak mellé.
Serpenyőben apróra vágott hagymát
megdinszteljük. Majd rátesszük a 4-5 krumplit lereszelve. Addig kevergetjük, amig meg nem puhul. Utána hagyjuk, hogy a krumpli keményítőtől összeálljon egy masszává és egyik oldalát piros ropogósra sütjük. Óvatosan megfordítjuk és megsütjük a másik oldalát is. Tipp: segítség ha egy fedőre ráborítjuk, majd a másik oldalával visszacsúsztatjuk a serpenyőbe). Fakanállal cikkekre daraboljuk és azonnal fogyasztható.
Szólj hozzá!
Címkék: krumpli hagyma
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek