Blogger Kulinária - Utolsó kommentek
blfr4@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://mindenkaja.blog.hu/2012/05/29/rozmaringos_csirkecomb_tejszines_mustaros_gnocchival/full_commentlist/1#c41994158
Válasz erre: Rozmaringos csirkecomb tejszínes mustáros gnocchival
2023-04-18T15:53:11+02:00
2023-04-18T15:53:11+02:00
Kerma
http://blog.hu/user/1080248
Ezt a napokban tuti megcsináljuk.<br />
Üdv Kerma<br />
<a rel="nofollow" href="https://kerma.hu/">kerma.hu/</a>
https://mindenkaja.blog.hu/2012/07/29/rakott_cukkini_274/full_commentlist/1#c37705760
Válasz erre: Rakott cukkini
2019-10-05T22:12:39+02:00
2019-10-05T22:12:39+02:00
mullerjacint
http://blog.hu/user/1470776
Tejfölt kicseréltem vega krémre, nagyon finomra sikeredett. Az egész család odáig volt és vissza. <a rel="nofollow" href="https://www.ujsagomat.hu/aldi/aktualis-ajanlatok-csutortoktol-03-10-2019/">www.ujsagomat.hu/aldi/aktualis-ajanlatok-csutortoktol-03-10-2019/</a> a hozzávalókat érdemes neten megnézegetni, mielőtt főzöl.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/10/23/roston_sult_kacsamell_szilvas_chutney-val/full_commentlist/1#c37183720
Válasz erre: Roston sült kacsamell szilvás chutney-val
2019-05-14T14:02:26+02:00
2019-05-14T14:02:26+02:00
Wulfie
http://blog.hu/user/1397283
Nagyon jól néz ki az étel. Mindenképpen megcsinálom, ha végre lesz szabadnapom <a rel="nofollow" href="https://www.ujsagomat.hu/spar/hetvegi-szuperakcio-pentektol-10-05-2019/">www.ujsagomat.hu/spar/hetvegi-szuperakcio-pentektol-10-05-2019/</a> megnéztem ,hogy hol akciósak az alapanyagok
https://mindenkaja.blog.hu/2011/01/22/krumplis_cukkinis_fasirtgolyok/full_commentlist/1#c34002230
Válasz erre: Három az egyben fasírtgolyók
2017-10-23T22:22:01+02:00
2017-10-23T22:22:01+02:00
Tivadar Martyin
http://blog.hu/user/1297864
Kedves Mágnes Dóra szeretnék kérni egy sziveséget hogy eltudná küldeni nekem az 1970-1980-as években volt kapható a vasútálomásokon utasellátóban fasirt annak a receptje kéne nekem. Az nagyon finom volt nem tudom hogy a mostani fasírt ami most kapható ugyan az az íze? Vagy ha netán valakinek a birtokában van ez a recept akkor elküldené nekem. Elöre is köszönöm Tisztelettel Martyin Tivadar
https://mindenkaja.blog.hu/2011/01/02/borju_becsinalt/full_commentlist/1#c29504718
Válasz erre: Borjú becsinált
2016-02-06T09:35:47+01:00
2016-02-06T09:35:47+01:00
Komor László (törölt)
A becsinált eredetét elég jól leírtad<br />
Mégis másképpen csinálod<br />
Itt a szerintem még eredetibb:<br />
<a rel="nofollow" href="https://hu.wikibooks.org/wiki/M%C3%B3ra_Ferencn%C3%A9/Levesek/H%C3%BAslevesek/Csirkebecsin%C3%A1lt-leves">hu.wikibooks.org/wiki/M%C3%B3ra_Ferencn%C3%A9/Levesek/H%C3%BAslevesek/Csirkebecsin%C3%A1lt-leves</a><br />
Ez kábé azonos a Kislexikon szerinti leírásoddal.<br />
Évek óta tökéletesítem mert nincs az amit 40-50 éve tudtak<br />
Igaz csirkebecsinált a fő irány<br />
A hangsúlyt oda kell vinni,hogy a hús pörk képzésekor, azonnal rá kell tenni a lisztet és még pirítani<br />
A fűszerek stimmelnek:<br />
Só, bors, szerecsendió, kömény,<br />
plusz: babérlevél(kévés)<br />
Tejszín majdnem felesleges<br />
Pont elég a tejföl<br />
tojássárgával még sűrűbb de kihagyom.Nem feltétlen kell levesnek annyira sűrű lenni
https://mindenkaja.blog.hu/2012/10/23/roston_sult_kacsamell_szilvas_chutney-val/full_commentlist/1#c20142917
Válasz erre: Roston sült kacsamell szilvás chutney-val
2013-07-03T14:27:58+02:00
2013-07-03T14:27:58+02:00
Tina Recept
http://blog.hu/user/806924
Helló,<br />
<br />
Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni az új honlapunkat, <a rel="nofollow" href="http://www.osszesrecept.hu/">www.osszesrecept.hu/</a> ahol a felhasználók válogathatnak több mint 85 000 összegyüjtött receptek közül. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Szintén hozzácsatolhatod a te blogodat is. Mi lemásoljuk a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segitségével, majd a recept klikkelése után átirányitja őket a te blogodra. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.<br />
<br />
Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.<br />
<br />
Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velem kapcsolatba, szivesen segítek bármivel.<br />
<br />
Üdvözlettel,<br />
Zsoldos Tünde<br />
tunde.zsoldosova@203webgroup.es
https://mindenkaja.blog.hu/2011/03/06/sokzoldseges_spagetti_fetaval/full_commentlist/1#c19716964
Válasz erre: Sokzöldséges spagetti fetával
2013-05-07T23:50:16+02:00
2013-05-07T23:50:16+02:00
Zb74
http://blog.hu/user/58500
Köszönöm!
https://mindenkaja.blog.hu/2011/03/06/sokzoldseges_spagetti_fetaval/full_commentlist/1#c19712326
Válasz erre: Sokzöldséges spagetti fetával
2013-05-07T11:26:42+02:00
2013-05-07T11:26:42+02:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2011/03/06/sokzoldseges_spagetti_fetaval?fullcommentlist=1#c19710192" class="reply_nick_58500" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19710192 );">@Zb74</a>: én egyértelműen éreztem a tésztána különbséget, mert valahogy selymesebb, teltebb ízű, mint mondjuk egy Barilla.<br />
(persze hétköznapra a Barillát is szeretem)<br />
A kokuszzsir kicserélhető sima oliva olajra is. Véleményem szerint a kokuszzsir izben nem jelent hátrányt,de élettani hatása miatt kisérletezgettem vele. <br />
Egyik barátom hozza be az országba nagy mennyiségben a kokuszzsirt és többször kapok belőle "kostólót".
https://mindenkaja.blog.hu/2011/03/06/sokzoldseges_spagetti_fetaval/full_commentlist/1#c19710192
Válasz erre: Sokzöldséges spagetti fetával
2013-05-06T21:59:50+02:00
2013-05-06T21:59:50+02:00
Zb74
http://blog.hu/user/58500
A Martelli család tésztaüzeméről magam is a legjobbakat hallottam, de a tésztákon valóban lehet érezni a különbséget? Mert ha igen, kipróbálnám én is. Más: a kókuszzsír használatának van valami speciális oka?
https://mindenkaja.blog.hu/2010/10/30/velorozsa_rantva/full_commentlist/1#c19115911
Válasz erre: Velőrózsa rántva
2013-02-23T09:55:27+01:00
2013-02-23T09:55:27+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
Kedves Józsibácsi61! Köszönöm szépen a kiegészítést, legközelebb kipròbálom sertészsírral én is.
https://mindenkaja.blog.hu/2010/10/30/velorozsa_rantva/full_commentlist/1#c19115479
Válasz erre: Velőrózsa rántva
2013-02-23T08:23:26+01:00
2013-02-23T08:23:26+01:00
Józsibácsi61
http://blog.hu/user/783195
Kedves Mágnes Dóra, tisztelt olvasók.<br />
Először is szeretnék egy tévhitet eloszlatni, ami a sertésagyvelőről sajnos elterjedt.<br />
Kalóriatartalma NEM magas !!!!<br />
Mindössze 110 Kcal/100g. Ellentétben a csontvelővel ami megközelíti a 800 Kcal=100g.-ot.<br />
Ez azt jelenti, hogy a rántott velőrózsán lévő panírnak magasabb a kalóriatartalma, mint a szegény velőnek.<br />
<br />
A receptel kapcsolatban is van egy-két észrevételem.<br />
Először: nem kell ecetben áztatni a velőt. a friss velő hártyájától megtisztítva fehér !<br />
Mésodszor: panírozás elött a velőt 3-4 enyhén ecetes vízbe kell fözni, így sokkal könnyebb bánni vele a panírozásnál, és rövidebb idő alatt átsül.<br />
Harmadszor: bár ezért valószínüleg sokan leszedik rólam a kereszttvizet, én személyszerint nem rontanám el azzal ezt a kulináris csodát, hogy bármiféle étolajban süssem. Természetesen Házilag kisütöttt disznózsírban készítem. Az íze összehasonlíthatatlanul fínomabb, mint az olajban sütötté. A kalóriatartalmuk szinte azonos.<br />
Tudom koleszterin stb, de aki a reformkonyha mellett dönt az nem fog soha jóízű magyaros ételeket enni!<br />
<br />
Baráti üdvözlettel:<br />
<br />
Józsibácsi61
https://mindenkaja.blog.hu/2012/10/23/roston_sult_kacsamell_szilvas_chutney-val/full_commentlist/1#c18140384
Válasz erre: Roston sült kacsamell szilvás chutney-val
2012-10-26T13:24:04+02:00
2012-10-26T13:24:04+02:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/10/23/roston_sult_kacsamell_szilvas_chutney-val?fullcommentlist=1#c18132021" class="reply_nick_675744" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18132021 );">@Remegő kezű agysebész</a>: legközelebb kipróbálom olaj nélkül is :-)<br />
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/10/23/roston_sult_kacsamell_szilvas_chutney-val?fullcommentlist=1#c18132408" class="reply_nick_135885" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18132408 );">@némafilm</a>: köszi, javitom is. :-)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/10/23/roston_sult_kacsamell_szilvas_chutney-val/full_commentlist/1#c18132408
Válasz erre: Roston sült kacsamell szilvás chutney-val
2012-10-25T14:21:03+02:00
2012-10-25T14:21:03+02:00
némafilm
http://blog.hu/user/135885
"kacsa mellett könnyebb sütni":D
https://mindenkaja.blog.hu/2012/10/23/roston_sult_kacsamell_szilvas_chutney-val/full_commentlist/1#c18132021
Válasz erre: Roston sült kacsamell szilvás chutney-val
2012-10-25T13:43:30+02:00
2012-10-25T13:43:30+02:00
Rasszista eszkimó (törölt)
http://blog.hu/user/675744
Szerintem felesleges az olaj. En ugy tanultam, hogy az elokeszitett kacsamellet hideg serpenyobe teszem bele, igy szep lassan kienged a zsirja, es abban sul meg a kacsa, es igy kevesbe zsugorodik ossze. De ez termeszetesen csak technikai kerdes, a kepeket elnezve gyonyoruen megsult az a kacsamell.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/10/23/roston_sult_kacsamell_szilvas_chutney-val/full_commentlist/1#c18130113
Válasz erre: Roston sült kacsamell szilvás chutney-val
2012-10-25T09:49:46+02:00
2012-10-25T09:49:46+02:00
Nóra ALDI Háziasszony
http://blog.hu/user/761941
Gyönyörű szép roséra készült el a kacsamell, gratulálok, a chutney pedig egy külön posztot is megérdemelne :)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/05/27/napsarga_kukorica_kremleves_kukoricas_turogomboccal/full_commentlist/1#c16840955
Válasz erre: Napsárga kukorica krémleves kukoricás túrógombóccal
2012-05-27T21:52:45+02:00
2012-05-27T21:52:45+02:00
Miner.hu
http://blog.hu/user/192437
Szia! Gratulálunk, ma tied a nap receptje a Gasztro Miner Facebook-oldalán: <a rel="nofollow" href="http://www.facebook.com/gasztro">www.facebook.com/gasztro</a>.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/05/23/sult_hal_ujkrumplival/full_commentlist/1#c16837298
Válasz erre: Sült hal újkrumplival
2012-05-27T11:56:30+02:00
2012-05-27T11:56:30+02:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
Tegnap nálunk is hal volt újkrumplival. :-)<br />
Már megint egy hullámhosszon vagyunk. :-)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/03/18/fustolt_husos_rakott_karalabe_gerslivel/full_commentlist/1#c16147606
Válasz erre: Füstölt húsos rakott karalábé gerslivel
2012-03-21T12:02:38+01:00
2012-03-21T12:02:38+01:00
Patricius Winery
http://blog.hu/user/716691
Kedves Gasztroblogger!<br />
<br />
Díjaznánk a főztödet! Íme egy igazán Neked való kihívás: áprilisban egy karton, azaz hat palack kiváló Patricius bort nyerhetsz, ha elkészíted és posztolod a blogodon a borhoz szerinted legjobban illő borfalatot! <br />
<br />
Minden héten másik borhoz várunk recepteket, Te kiválasztod a bort, amihez főzöl majd, mi pedig térítésmentesen elküldjük azt Neked.<br />
<br />
3 kritériumot kell teljesítened a borfalat elkészítésénél:<br />
• ízvilágában legyen az adott borhoz illő<br />
• legyen fingerfood jellegű (ne kelljen hozzá tányér és „komoly” evőeszköz)<br />
• szezonális hozzávalókat is használj<br />
<br />
Ha szeretnél résztvenni a versenyben, a következőket kell tenned:<br />
• Írd meg MÁRCIUS 26-ig az info@patricius.hu e-mailcímre, hogy az alábbi borok közül melyikkel szeretnél főzni és ne felejtsd el megadni a postázási címedet! A boroknál adj meg preferencia sorrendet, mert boronként 10 palack a verseny rendelkezésre álló keret, így ha az általad megjelölt bor már elfogyott, akkor az általad sorban megjelölt következő bort küldjük helyette.<br />
<br />
• Mi elküldjük Neked a bort március 31-ig.- sem a borért, sem a szállításért nem kell fizetned!<br />
<br />
• Te készítsd el a borhoz illő borfalatot, amit fotóval és receptleírással posztolj a blogodon az adott bor versenyhetének utolsó napjáig, majd küldd el a recept linkjét a fenti e-mailcímre. <br />
<br />
• Növeld a nyerési esélyeidet és posztold a recepted linkjét a Patricius Borház Facebook oldalán is és szavaztasd meg a barátaiddal, mert az adott héten a legtöbb lájkot kapott recept készítője is nyer majd egy palack bort, sőt a FB oldalon az adott heti szavazók között is kisorsolunk egyet!<br />
<br />
Versenyhetek Borok <br />
Április 2 – Április 8. Patricius Tokaji Furmint 2010 /száraz <br />
Április 9 – Április 15. Patricius Tokaji Sárga Muskotály 2009/száraz<br />
<br />
Április 16 – Április 22. Patricius Tokaji Késői szüretelésű Katinka/édes <br />
Április 23 – Április 29. Patricius Tokaji 4 puttonyos aszú 2003/édes <br />
<br />
Bízunk benne, hogy kellőképpen felcsigáztunk! Ha szeretnél részt venni a versenyben, látogass el a Fűszer és Lélek gasztroblogra a részletekért, a blogon áprilisban minden héten megtalálod majd az eredményeket és egy-egy inspirációs receptet az adott hétre!<br />
<br />
Üdvözlettel: Fűszeres Eszter és a Patricius Borház
https://mindenkaja.blog.hu/2012/03/18/fustolt_husos_rakott_karalabe_gerslivel/full_commentlist/1#c16128228
Válasz erre: Füstölt húsos rakott karalábé gerslivel
2012-03-19T10:54:45+01:00
2012-03-19T10:54:45+01:00
OFWGKTA
http://blog.hu/user/715705
ott van
https://mindenkaja.blog.hu/2012/03/18/fustolt_husos_rakott_karalabe_gerslivel/full_commentlist/1#c16128010
Válasz erre: Füstölt húsos rakott karalábé gerslivel
2012-03-19T10:23:48+01:00
2012-03-19T10:23:48+01:00
Pinka-Panka
http://blog.hu/user/613146
hova lett amit írtam??
https://mindenkaja.blog.hu/2012/03/18/fustolt_husos_rakott_karalabe_gerslivel/full_commentlist/1#c16127766
Válasz erre: Füstölt húsos rakott karalábé gerslivel
2012-03-19T09:49:01+01:00
2012-03-19T09:49:01+01:00
Pinka-Panka
http://blog.hu/user/613146
ezt kipróbálom:)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15951023
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T22:12:35+01:00
2012-02-27T22:12:35+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15950967" class="reply_nick_633420" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15950967 );">@Ann1294</a>: Itt van egy jó kis cikk a kölesről<br />
<a rel="nofollow" href="http://ezotop.hu/egeszseg-betegseg/temak/eteleink-italaink/item/1913-a-leggazdagabb-gabona-k%C3%B6les-barnak%C3%B6les">ezotop.hu/egeszseg-betegseg/temak/eteleink-italaink/item/1913-a-leggazdagabb-gabona-k%C3%B6les-barnak%C3%B6les</a><br />
Egyébként egy kicsit a kukoricadarára emlékeztet az íze és ha jó sok tejjel (vagy sós recepteknél vízzel) főzzük föl folyékonyra mint a tejbedara akkor nem is fullasztó. <br />
Kölesből sok finom sós köret is készíthető (párat már írtam a blogon). Hajdinából meg tegnap töltött káposztát készítettem. :-)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15951022
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T22:12:31+01:00
2012-02-27T22:12:31+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Most neztem a bulgur is buza, az nem jo nekem, liszterzekenynek.<br />
<br />
Na, mind1. Ez a koles izgat meg a hajdina is.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15950967
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T22:07:37+01:00
2012-02-27T22:07:37+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15945158" class="reply_nick_397377" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15945158 );">@Mágnes Dóra</a>: Kerdezhetek egy hulyeseget? Nalunk van voros meg fekete koles a diszmadaraknak, de az hejastol es direkt takarmany.<br />
Ez amit a boltban lehet venni ez pucolt? Mert olyan vilagos.<br />
<br />
Tenyleg nem ertek hozza, meg sosem vettem. A hajdina, bulgur sem vilagos, azokat sem hasznaltam meg. Majd johet olyan recept is.<br />
<br />
Egyedul a csicseriborsot kezdtem el hasznalni hummusznak es hagymas-ecetes salatanak (mint a babasalata).
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15947208
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T16:03:12+01:00
2012-02-27T16:03:12+01:00
Dr.Betépett felhasználó
http://blog.hu/user/534083
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15947080" class="reply_nick_82490" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15947080 );">@m.o.p.</a>: No pont olyan az íze is.Lyól eltanáltad.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15947080
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T15:53:31+01:00
2012-02-27T15:53:31+01:00
m.o.p.
http://blog.hu/user/82490
Nekem a köles elég fullasztó, de megpróbálom tört búzával. Hátha az is kiadja.<br />
Az országtorta engem egy kölesből épített vályúra emlékeztet, barackvízzel felöntve. Nemgyerebe...
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15946982
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T15:43:44+01:00
2012-02-27T15:43:44+01:00
Dr.Betépett felhasználó
http://blog.hu/user/534083
A tavalyelőtti "országostorta ",finom volt,valami szatmáriszilvás hétszentség.Bár a neve kissé nagyképű.Azt sem tudom,mé a Zilah cukrászda nyerte a versenyt kéccer is.(Hmmm,valami helyzetbehozás.????) Ott lakunk a közelben,megpróbáltuk ezt a köleses biszbaszt,és ha lóval mentünk volna,odaadtam volna a nyomorultnak.Száraz volt,ízetlen,egyedül a barack lett volna jó a tetején.Harmonikus valamit vártam,és......szóval ne adjatok pézt érte.Úgy jártak vele,mint az ecceri bácsi,aki nagyot akart fingani,és besz@rt.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15946536
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T14:54:47+01:00
2012-02-27T14:54:47+01:00
aJeti
http://blog.hu/user/312573
...sunáznám...!!! :)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15946523
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T14:53:56+01:00
2012-02-27T14:53:56+01:00
Skunkworks
http://blog.hu/user/334587
"-Ismerkedés A tibeti konyhával.<br />
-Áá, ez már jobban hangzik!!<br />
-Mottó: Mi mindenre jó a köles?<br />
-Hmm, kalitkában tálalják, vagy az ablakpárkányról kell felcsipegetni???"
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15946511
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T14:53:10+01:00
2012-02-27T14:53:10+01:00
teddybear01
http://blog.hu/user/216972
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15945973" class="reply_nick_38864" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15945973 );">@qwertzu</a>: A margarin elterjedése farkasvakságot okozott az első világháború előtt, ugyanis a vaj előállítása helyett a tejből kazeint( egyfajta műanyag) csináltak. Az akkori margarint nem dúsították különféle vitaminokkal utólag, azt sem tudták, hogy kéne, ezért A-vitaminhiányt okozott. Az A-vitamin hiány pedig a farkasvakság egyik kiváltó oka.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15945973
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T14:08:57+01:00
2012-02-27T14:08:57+01:00
qwertzu
http://blog.hu/user/38864
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15945445" class="reply_nick_190794" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15945445 );">@efes</a>: "A köles gabona. " Igen, ezt elnéztem. Fogalmazzuk át úgy, hogy az összes többi gabona. Viszont olyat nem mondtam, hogy íztelen. Konkrétan rossz íze.<br />
<br />
"hogy lugosit-e arra erdemes csak rakeresned a neten" Ahogy arra is, hogy a kosok indulatosak, a hatóanyagmentes homeopátiás készítmények gyógyítanak stb... . Amúgy ezek a lúgosító ételek mit lúgosítanak és mennyire? (A szervezetet nem, kémhatásuk ugye vizes oldatoknak van, pl: vizelet, vér, nyál, gyomorsav)<br />
<br />
Mielőtt kimoderálnának: nem öncélúan trollkodom. Az ilyen rosszízű helyettesítő vacakokkal vigyázni kell, mert valaki kitalálja, hogy egészséges, elterjed, aztán kiszorítja az eredeti élelmiszert. Lásd vaj vs. margarin.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15945899
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T14:03:19+01:00
2012-02-27T14:03:19+01:00
teddybear01
http://blog.hu/user/216972
Ami a kölest illeti, Mezopotámiában már legalább 6000 éve termesztik. A nomád törzsek, így a honfoglalás előtti magyarok is azért termesztették, mert a búzához képest rövidebb a tenyészideje jóval rövidebb.<br />
<br />
Ami pedig az ízét illeti, egyéntől függ kinek ízlik. Van egy jellegzetes mellékíze, ami nem mindenkinek jön be.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15945839
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T13:59:02+01:00
2012-02-27T13:59:02+01:00
teddybear01
http://blog.hu/user/216972
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15945158" class="reply_nick_397377" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15945158 );">@Mágnes Dóra</a>: <a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15945388" class="reply_nick_172904" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15945388 );">@Mummin</a>: A lúgosításról az beszél, akinek fogalma sincs az emberi biológiáról. Az étel savassága és lúgossága a gyomorban megszűnik. Szóval legfeljebb gyomorégést okozhat, nem többet.<br />
<br />
Az, hogy sokan írnak elismerően erről, csak azt jelenti, hogy sok a tudatlan. Végül is az asztrológiáról sokat írnak és írtak, pedig az is hülyeség.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15945484
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T13:29:20+01:00
2012-02-27T13:29:20+01:00
pfeilmayer
http://blog.hu/user/502055
nem ismertem a kölest, barátnőm csinált nekem hagymásan zöldségekkel. ááá annyira finom volt, azóta is keresem azt az ízt! próbálkoztam utána csinálni, az annyira nem lett tökéletes, mint az övé. de ő sajna érzésre csinálta, szóval nincs receptje. én imádom a kölest. a bulgurt is.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15945445
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T13:26:27+01:00
2012-02-27T13:26:27+01:00
efes
http://blog.hu/user/190794
Aki azt mondja, hogy a köles ízetlen, akkor egyen evőkanállal -egyefene- teljes kiőrlésű lisztet. Annak aztán milyen íze van! IDIÓTÁK. A köles finom, ha megfelelő ízesítéssel van elkészítve, csakúgy, mint a liszt, rizs, hajdina, bulgur, rozs, zab, stb. <br />
<br />
Amúgy: "Kölest akkor eszünk, amikor nincs gabona" - A köles gabona. <br />
<br />
A poszthoz - én is csináltam már majdnem ilyet, csak nem befőttel, hanem lekvárral, és vaníliás krémtúróval. nagyon finom és faék egyszerűségű az elkészítése.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15945388
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T13:21:31+01:00
2012-02-27T13:21:31+01:00
Mummin
http://blog.hu/user/172904
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15945294" class="reply_nick_38864" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15945294 );">@qwertzu</a>: hogy lugosit-e arra erdemes csak rakeresned a neten, szamos oldalon irnak a jotekony hatasairol. De ha a net neked tul hiteltelen, eleg lexikonban is utananezned.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15945363
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T13:19:21+01:00
2012-02-27T13:19:21+01:00
Mummin
http://blog.hu/user/172904
Akik pedig az ize miatt fanyalognak: kifejezetten finom a kolessuti. Ez a recept nem tunik bonyolultnak, meg az is lehet, hogy megcsinalom en is... mindenesetre aki evett a tavalyi orszag tortajabol, az tudhatja, hogy igazan finom volt az is!!
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15945294
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T13:14:08+01:00
2012-02-27T13:14:08+01:00
qwertzu
http://blog.hu/user/38864
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15945158" class="reply_nick_397377" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15945158 );">@Mágnes Dóra</a>: Mondom, ha a köles terjedt volna el, akkor most a búza lenne egészséges és trendi.<br />
<br />
"lúgosítja a szervezetet"<br />
Jah persze. Az áltudomány mindig jól jön, ha valami drága hülyeséget kell népszerűsíteni.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15945210
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T13:05:55+01:00
2012-02-27T13:05:55+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15944943" class="reply_nick_218929" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15944943 );">@kewcheg</a>: Érdekes, hogy a XX. század második felében csak Magyarországon hanyagoltuk el a buzán kivüli többi gabona fogyasztását, de valahogy a szomszédos közép-kelet európai országokban megmaradt. Csak mi vagyunk ilyen "újrafelfedezők". GYerekkoromban hiába tömték belém a kölesből készült tejbepapit, mert utáltam! (akkor mannaja-kása néven volt elterjedt)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15945158
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T13:02:26+01:00
2012-02-27T13:02:26+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15944884" class="reply_nick_38864" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15944884 );">@qwertzu</a>: nem is az ára miatt érdemes kölest fogyasztani, hanem az élettani hatásai egy kicsit kedvezőbbek mint a fehér lisztnek: lúgosítja a szervezetet, hétféle aminósavat tartalmaz, lisztérzékenyek is fogyaszthatják, cukorbetegeknél lassú a felszívódása és fogyasztása esetén megelőzi a bélrák kialakulását. <br />
Én most egyébként is le vagyok tiltva a lisztről ezért keresek helyettesítő alapanyagokat.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15945133
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T13:01:06+01:00
2012-02-27T13:01:06+01:00
qwertzu
http://blog.hu/user/38864
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15944943" class="reply_nick_218929" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15944943 );">@kewcheg</a>: "régen vígan ették"<br />
Ha három napig nem ennék, én is vígan enném.<br />
<br />
"sokkal egészségesebb a teljes kiőrlésű búzalisztnél"<br />
Biztos vagyok benne, hogy ha a köles terjedt volna el elsődleges élelmiszerként, akkor a búza lenne az szuper-egészséges trendi élelmiszer.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15944943
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T12:38:33+01:00
2012-02-27T12:38:33+01:00
kewcheg
http://blog.hu/user/218929
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15944884" class="reply_nick_38864" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15944884 );">@qwertzu</a>: Én annyiban vitatkoznék, hogy az íze csak a mai embernek rossz,régen vígan ették, viszont kétségtelen hogy sokkal egészségesebb a teljes kiőrlésű búzalisztnél...
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15944884
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T12:32:44+01:00
2012-02-27T12:32:44+01:00
qwertzu
http://blog.hu/user/38864
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15944829" class="reply_nick_218929" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15944829 );">@kewcheg</a>: "Már rég nem a szegények étele.... "<br />
De ettől nem lett jobb íze. És mivel drágább is minden ehető gabonafélénél, ezért pláne hülyeség fogyasztani.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15944829
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T12:27:13+01:00
2012-02-27T12:27:13+01:00
kewcheg
http://blog.hu/user/218929
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15944804" class="reply_nick_38864" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15944804 );">@qwertzu</a>: Ha nincs 150 forintos liszt az országban, akkor szerinted a proletár a 800 ft-os kölessel fogja pótolni?Már rég nem a szegények étele....
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15944804
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T12:24:09+01:00
2012-02-27T12:24:09+01:00
qwertzu
http://blog.hu/user/38864
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack?fullcommentlist=1#c15944286" class="reply_nick_538454" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15944286 );">@ökörpöröly</a>: Fórumozás közben nem árt, ha az ember nick alapján tudja, hogy körülbelül hova sorolja, és mennyire vegye komolyan az illetőt. Te például sikeresen beraktad magad az ellenzéki troll kategóriába.<br />
Fideszes mi?<br />
<a rel="nofollow" href="http://2007augusztus20.freeblog.hu/archives/2007/08/09/Az_Orszag_Tortaja_-_a_hivatalos_recept/">2007augusztus20.freeblog.hu/archives/2007/08/09/Az_Orszag_Tortaja_-_a_hivatalos_recept/</a><br />
<br />
poszt: Kölest akkor eszünk, ha nincs gabona az országban. Más indokot nem nagyon tudok elképzelni a fogyasztására.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/26/turos_kolessuti_sargabarack/full_commentlist/1#c15944286
Válasz erre: Sárgabarackos túrós kölessüti, azaz ország tortája ihlette
2012-02-27T11:28:12+01:00
2012-02-27T11:28:12+01:00
ökörpöröly
http://blog.hu/user/538454
Ország tortája meg a többi fideszes lófasz. Menjetek már a picsába!
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/25/csirkesziv_porkolt_tesztapotlo_cukkinivel/full_commentlist/1#c15929369
Válasz erre: Csirkeszív pörkölt tésztapótló cukkínivel
2012-02-25T17:05:03+01:00
2012-02-25T17:05:03+01:00
Hobbychef
http://blog.hu/user/474150
Ezt szeretem. Egészséges és finom.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt/full_commentlist/1#c15833230
Válasz erre: Fittness csibefasírt
2012-02-15T20:04:58+01:00
2012-02-15T20:04:58+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt?fullcommentlist=1#c15654421" class="reply_nick_397377" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15654421 );">@Mágnes Dóra</a>: Kiprobaltam, nem aztattam semmit. Gomboc formaban keszitettem es parom lopkodja a tanyerrol. Holnapra szantam ebedre, de igy mi marad belole? Azt mondta csinaljak meg egy adagot. :)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/11/waldorf_salata_csirkevel/full_commentlist/1#c15833155
Válasz erre: Waldorf saláta csirkével- fittness selection
2012-02-15T19:57:40+01:00
2012-02-15T19:57:40+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Ezt nem is olvastam meg, koszi. Nem volt a salata cimke hozzaadva.<br />
<br />
Ez a coleslaw-ra emlekeztet, csak abban kaposzta is van. Nalunk az kaposzta (kb. haromnegyed reszben), sargarepa, majonez, tejfol, bors, citromle. Ez is jol hangzik, kiprobalom. Ugy is kellene tobb B vitamin.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/11/waldorf_salata_csirkevel/full_commentlist/1#c15826428
Válasz erre: Waldorf saláta csirkével- fittness selection
2012-02-15T10:16:40+01:00
2012-02-15T10:16:40+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/11/waldorf_salata_csirkevel?fullcommentlist=1#c15823543" class="reply_nick_633420" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15823543 );">@Ann1294</a>: örülök hogy tetszik! <br />
Nekem is a tonhalas a favorit. <br />
Amin viszont mindenki meglepődik, hogy mennyire finom, pedig a leirások alapján először mindenkinek az jut eszébe, hogy fúúj, az az orosz répasaláta <a rel="nofollow" href="http://mindenkaja.blog.hu/2011/02/27/orosz_repasalata_dioval">mindenkaja.blog.hu/2011/02/27/orosz_repasalata_dioval</a>. Ez lett a házibulik favoritja, mindig kell vinnem magammal.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/11/waldorf_salata_csirkevel/full_commentlist/1#c15823543
Válasz erre: Waldorf saláta csirkével- fittness selection
2012-02-14T22:18:13+01:00
2012-02-14T22:18:13+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Koszonetet mondok neked, mert a blogon levo salataidon felbatorodva en is minden zoldsegbol salatat gyartok mar. <br />
<br />
Lightos joghurtos ontet ra es bele minden ami epp van itthon. :)<br />
<br />
Parom nagy kedvence a tonhalas, de o ker hozza majonezes-joghurots kukoricat is. Izben nagyon passzol.<br />
<br />
A Waldorf salataban kulon orult a husnak. Ezer koszonet. Raszoktattam egy pasit a salatakra segitsegeddel. :)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/05/tohalsalata_sz/full_commentlist/1#c15729537
Válasz erre: Tonhal saláta hónapos retekkel- low carb reggeli
2012-02-05T17:16:26+01:00
2012-02-05T17:16:26+01:00
genitális terpesz
http://blog.hu/user/251563
Nem tetszik ismerni a régi népi bölcsességet, miszerint:<br />
<br />
a retek<br />
reggel méreg<br />
délben étek<br />
este orvosság<br />
<br />
vagy a régi proletár okosságot:<br />
<br />
ha retket reggelizel<br />
ebédig böföx
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/05/tohalsalata_sz/full_commentlist/1#c15729099
Válasz erre: Tonhal saláta hónapos retekkel- low carb reggeli
2012-02-05T16:12:33+01:00
2012-02-05T16:12:33+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/05/tohalsalata_sz?fullcommentlist=1#c15728998" class="reply_nick_679004" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15728998 );">@msnick</a>: oh jaj, javítom, köszi. 80 g akart lenni. :-)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/05/tohalsalata_sz/full_commentlist/1#c15728998
Válasz erre: Tonhal saláta hónapos retekkel- low carb reggeli
2012-02-05T15:55:25+01:00
2012-02-05T15:55:25+01:00
msnick
http://blog.hu/user/679004
80 tonhal konzerv 1 főre? Nem lesz az kicsit sok? :D
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/05/tohalsalata_sz/full_commentlist/1#c15727945
Válasz erre: Tonhal saláta hónapos retekkel- low carb reggeli
2012-02-05T13:54:07+01:00
2012-02-05T13:54:07+01:00
Hobbychef
http://blog.hu/user/474150
Ez a tonhalsaláta nagyon guszta, talán véletlen, de még a tricolor is benne van. Ahogy viszont az időjárás mutatja magát, a tavaszt lehet várni, de az még sajna odébb van.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/05/tohalsalata_sz/full_commentlist/1#c15727935
Válasz erre: Tonhal saláta hónapos retekkel- low carb reggeli
2012-02-05T13:53:16+01:00
2012-02-05T13:53:16+01:00
Hobbychef
http://blog.hu/user/474150
Ez a tonhalsaláta nagyon guszta, talán véletlen, de még a tricolor is benne van. Ahogy viszont az időjárás mutatja magát, a tavaszt lehet várni, de az még sajna odébb van.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/04/koktelrakos_cottage_cheese/full_commentlist/1#c15721998
Válasz erre: Koktélrákos cottage cheese
2012-02-04T17:37:23+01:00
2012-02-04T17:37:23+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/02/04/koktelrakos_cottage_cheese?fullcommentlist=1#c15720942" class="reply_nick_633420" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15720942 );">@Ann1294</a>: igazából ezek a kis rózsaszin koktélrákok már előzőzöttek. Nem kell igazán megsütni, csak kicsit átpiritani, hogy beszivja a fokagyma és a fűszerek izét, de még szaftos maradon.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/04/koktelrakos_cottage_cheese/full_commentlist/1#c15720942
Válasz erre: Koktélrákos cottage cheese
2012-02-04T15:02:10+01:00
2012-02-04T15:02:10+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Egyszer probaltam rakot eddig elkesziteni, szerintem sokaig piritottam. Osszetoporodott es cipotalp szeru lett. :( <br />
<br />
Akkor megutaltam kicsit, de ujra kedvet adtal hozza. Koszonom.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/02/04/koktelrakos_cottage_cheese/full_commentlist/1#c15719603
Válasz erre: Koktélrákos cottage cheese
2012-02-04T11:59:01+01:00
2012-02-04T11:59:01+01:00
anazar
http://blog.hu/user/592563
Yummy!!
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/21/grillezett_lazac_sult_paprikaval_es_safranyos_kolessel/full_commentlist/1#c15666971
Válasz erre: Grillezett lazac sült paprikával és sáfrányos kölessel
2012-01-30T10:14:30+01:00
2012-01-30T10:14:30+01:00
hzizi
http://blog.hu/user/241759
Gusztusos lett nagyon !
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/29/sonkas_rakott_karalabe_light/full_commentlist/1#c15666139
Válasz erre: Sonkás rakott karalábé light
2012-01-30T08:30:27+01:00
2012-01-30T08:30:27+01:00
eszterlánc21
http://blog.hu/user/454619
nahát, pont ilyet szoktam én is, de már több éve nem... kösz, hogy eszembe juttattad! :) <br />
no és jól haladsz a diétával? (én egyelőre még mindig csak a kezdés napját tologatom :P )
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/29/lazacragu_brokkolival/full_commentlist/1#c15661375
Válasz erre: Lazacragu brokkolival
2012-01-29T15:41:38+01:00
2012-01-29T15:41:38+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Nagyon erdekes amit irsz.<br />
Megnezem a boltban legkozelebb es kiprobalom. Epp most irom a bevasarlo listat jovo hetre. Mindig tanul az ember, ezert is szeretem olvasni a blogodat. :)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/29/lazacragu_brokkolival/full_commentlist/1#c15661336
Válasz erre: Lazacragu brokkolival
2012-01-29T15:37:55+01:00
2012-01-29T15:37:55+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/01/29/lazacragu_brokkolival?fullcommentlist=1#c15661288" class="reply_nick_633420" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15661288 );">@Ann1294</a>: ugyanolyan jó az oliva, csak most kaptam egy nagyobb mennyiségű kokuszzsirt (olajat) és mivel az is szuperegészséges, ezért használom. <br />
Érdekes a kokuszolaj, mert 25 C fok fölött folyékony, alatta pedig szilárd (ugy mint a libazsír). Nagyon jó élettani hatásai vannak, majd egyszer irok róla. Szintelen, szagtalan -nincs édes íze és kókuszillata, mint ahogyan arra számítanánk. Azért szeretem még, mert elveszi az ételszagot, tehát bundáskenyérhez, palacsintához, rántott húshoz kiváló, mert tényleg nem lepi el a lakást az olajszag.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/29/lazacragu_brokkolival/full_commentlist/1#c15661288
Válasz erre: Lazacragu brokkolival
2012-01-29T15:31:27+01:00
2012-01-29T15:31:27+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Megint egy gyongyszem, ami raadasul nem igenyel orakat a konyhaban. <br />
Egyszeru, de nagyszeru. Koszonom szepen. Mindenkeppen ez is lesz a heten.<br />
<br />
Kokuszolaj (vagy zsir, nem derult ki melyik is) sajnos nincs otthon. Oliva jo lesz?
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt/full_commentlist/1#c15655041
Válasz erre: Fittness csibefasírt
2012-01-28T17:12:22+01:00
2012-01-28T17:12:22+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Amugy kiprobalom, hogy a zabpehelyt tejbe aztatom elotte, lehet ugy puhabb lesz. Proba szerencse.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt/full_commentlist/1#c15655024
Válasz erre: Fittness csibefasírt
2012-01-28T17:10:40+01:00
2012-01-28T17:10:40+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Mar csak a paromat kell meggyozni, hogy megegye, de szerintem hiaba az egyben sutott a jobb, nem fog menni.<br />
<br />
Egyben sutve nem eszi meg, de ha kis gombocokat formazok belole akkor igen. Ezt ki erti?
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt/full_commentlist/1#c15654421
Válasz erre: Fittness csibefasírt
2012-01-28T15:51:12+01:00
2012-01-28T15:51:12+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt?fullcommentlist=1#c15649072" class="reply_nick_633420" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15649072 );">@Ann1294</a>: az egyben sült fasírt sokkal szaftosabb maradt mint a muffinformában sütött
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt/full_commentlist/1#c15649072
Válasz erre: Fittness csibefasírt
2012-01-27T18:47:02+01:00
2012-01-27T18:47:02+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Eszembe se jutott volna zabpehely. Kinomban mar barna kenyeret, magvas zsemle belet aztattam bele, de ez meg jobb otlet. Koszonet erte.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt/full_commentlist/1#c15600449
Válasz erre: Fittness csibefasírt
2012-01-22T22:14:24+01:00
2012-01-22T22:14:24+01:00
cozumel
http://blog.hu/user/671
en kanadaban elek, itt lehet kapni. de igen borsos ara van, szoval en sem hetente hasznalom :)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt/full_commentlist/1#c15599712
Válasz erre: Fittness csibefasírt
2012-01-22T21:17:46+01:00
2012-01-22T21:17:46+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt?fullcommentlist=1#c15599563" class="reply_nick_671" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15599563 );">@cozumel</a>: oho! bárányhúst hol szoktál venni? Úgy vágyom valami finom bárányhúsra, de igazából csak arab országokban szoktam enni.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt/full_commentlist/1#c15599563
Válasz erre: Fittness csibefasírt
2012-01-22T21:04:54+01:00
2012-01-22T21:04:54+01:00
cozumel
http://blog.hu/user/671
a fasirtot mar en is regota igy keszitem, sot, a husgombocot is. szoktam barany+pulyka daraltbol, apritott kaporral, nemi szoja szosszal (a tobbi nagyjabol ugyanaz) husgombocot kesziteni. keves olajon megfuttatva kisutom. fogpiszkalora szurva, tarsasagba nagyon jo. nemi humusz es nyers zoldseg melle ragcsalnivalonak.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese/full_commentlist/1#c15599545
Válasz erre: Uborkás fűszeres cottage cheese
2012-01-22T21:03:10+01:00
2012-01-22T21:03:10+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese?fullcommentlist=1#c15599434" class="reply_nick_253103" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15599434 );">@EvilHedgehog</a>: Húúú de jó lenne. Csak jó tej kell hozzá :-)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese/full_commentlist/1#c15599434
Válasz erre: Uborkás fűszeres cottage cheese
2012-01-22T20:53:29+01:00
2012-01-22T20:53:29+01:00
EvilHedgehog
http://blog.hu/user/253103
Csinálj otthon túrót... ne sózd meg... szabályozd kedved szerint a savó tartalmat...voila Cottage Cheese.. :)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt/full_commentlist/1#c15599055
Válasz erre: Fittness csibefasírt
2012-01-22T20:24:35+01:00
2012-01-22T20:24:35+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt?fullcommentlist=1#c15598932" class="reply_nick_671" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15598932 );">@cozumel</a>: köszönöm, a dicséret mindig jól esik :-)
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/fittness_csibefasirt/full_commentlist/1#c15598932
Válasz erre: Fittness csibefasírt
2012-01-22T20:15:41+01:00
2012-01-22T20:15:41+01:00
cozumel
http://blog.hu/user/671
szep, igenyes blog, gratulalok.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese/full_commentlist/1#c15597697
Válasz erre: Uborkás fűszeres cottage cheese
2012-01-22T18:33:58+01:00
2012-01-22T18:33:58+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese?fullcommentlist=1#c15597579" class="reply_nick_592563" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15597579 );">@anazar</a>: köszi a tippet, mind az ananászost, mind a rákost ki fogom próbálni.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese/full_commentlist/1#c15597579
Válasz erre: Uborkás fűszeres cottage cheese
2012-01-22T18:25:26+01:00
2012-01-22T18:25:26+01:00
anazar
http://blog.hu/user/592563
Én csak le szoktam túrózni, mert ha pl. mixerrel krésesíted, pont mint a tejfeles túró ízben meg állagban is. Magyarországon nagyon kiszarítjak a tehéntúrót, hogy más tejterméket is kinyerhessenek még belőle. A cottage cheese itt kedvelt ananásszal vagy koktélrákkal...
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese/full_commentlist/1#c15597252
Válasz erre: Uborkás fűszeres cottage cheese
2012-01-22T18:01:26+01:00
2012-01-22T18:01:26+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese?fullcommentlist=1#c15596623" class="reply_nick_35011" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15596623 );">@baliquez</a>: ne tévesszen meg a Magyarországon angolórán tanított Cottage cheese kifejezés, mert az egy kényszerfordítás! Számos olyan termék van, ami a másik országban nem található meg, mert egyszerűen másik eljárásokat alkalmaznak. Ezért nincs az angoloknál olyan túró mint nálunk és ezért nem kapsz a spanyoloknál igazi tejfölt. Nálunk meg a cottage cheese-nek nincs nagy kultúrája, de a tejipar a sajtok között tartja nyilván. Egy kis termékismertető: <a rel="nofollow" href="http://www.meggle.hu/site/termekek/cottage_cheese">www.meggle.hu/site/termekek/cottage_cheese</a>
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese/full_commentlist/1#c15597209
Válasz erre: Uborkás fűszeres cottage cheese
2012-01-22T17:58:32+01:00
2012-01-22T17:58:32+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese?fullcommentlist=1#c15596623" class="reply_nick_35011" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15596623 );">@baliquez</a>: Szigoru ertelemben veve turo, a magyar neve hivatalosan "szemcsés túró". Texturaban kulonbozik a keleteuropai turotol. <br />
<br />
Allagban valahol a turo és a sajt között van, de mivel igen zsírszegény, mellette tejsavó tartalma elég magas testepitok eloszeretettel hasznaljak.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese/full_commentlist/1#c15596725
Válasz erre: Uborkás fűszeres cottage cheese
2012-01-22T17:23:58+01:00
2012-01-22T17:23:58+01:00
EvilHedgehog
http://blog.hu/user/253103
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese?fullcommentlist=1#c15596623" class="reply_nick_35011" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15596623 );">@baliquez</a>: :D
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese/full_commentlist/1#c15596623
Válasz erre: Uborkás fűszeres cottage cheese
2012-01-22T17:15:45+01:00
2012-01-22T17:15:45+01:00
baliquez
http://blog.hu/user/35011
"Ez a cottage cheese, aminek nincs is magyar elnevezése." Van, túrónak hívják.
https://mindenkaja.blog.hu/2011/11/27/bejegyzes_url_cime_1753/full_commentlist/1#c15596433
Válasz erre: Tőkehalmáj saláta
2012-01-22T16:54:32+01:00
2012-01-22T16:54:32+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Mekkora otlet mar sajat olajabol az ontet. En mindig csak leontom rola es ugy sajnalom.
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/25/bejegyzes_url_cime_448/full_commentlist/1#c15596275
Válasz erre: Avokádós ráksaláta
2012-01-22T16:36:54+01:00
2012-01-22T16:36:54+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
En eddig nem tudtam mit csinaljak az avokadobol. Vettem, probaltam megpucole es megenni mint egy gyumolcsot, de olyan semilyen ize volt, finom foleg nem. Ki fogom probalni, megigerem.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/15/tonhalsalata_dioval_es_a_low_carb_dieta_viszonya/full_commentlist/1#c15596199
Válasz erre: Tonhalsaláta dióval és a 'low carb' diéta viszonya
2012-01-22T16:28:44+01:00
2012-01-22T16:28:44+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Bocsanat, meg van egy salatam (mar 5) a rukola, ra piritott fenyomag, koktel paradicsom, shavingelt (hogy van ez magyarul? - krumplipucoloval szoktam eloallitani) parmezan, tetjere roston sult szezammag olaj es balzsamecet. Csak egy ido utan unalmas...
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/15/tonhalsalata_dioval_es_a_low_carb_dieta_viszonya/full_commentlist/1#c15596128
Válasz erre: Tonhalsaláta dióval és a 'low carb' diéta viszonya
2012-01-22T16:24:27+01:00
2012-01-22T16:24:27+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Igen, nekem is ez a problemam. Grillezett hal/csirkemell es salata helyett valami valtozatossag kell, mert ezt igy nem lehet kibirni. Orulok, hogy ilyenekrol irsz, koszonom elore is.<br />
<br />
Mozarellas paradicsom salatat, gorog salatat szoktam meg kesziteni, de itt kihalt a tudomanyom. Most meg ket salataval bovult a tarhazam hala neked. :)
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/27/toltott_tojas_kaviarral/full_commentlist/1#c15596072
Válasz erre: Töltött tojás kaviárral
2012-01-22T16:20:36+01:00
2012-01-22T16:20:36+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2011/12/27/toltott_tojas_kaviarral?fullcommentlist=1#c15595774" class="reply_nick_397377" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15595774 );">@Mágnes Dóra</a>: Nagyon szepen koszonom.
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/27/toltott_tojas_kaviarral/full_commentlist/1#c15595774
Válasz erre: Töltött tojás kaviárral
2012-01-22T15:47:08+01:00
2012-01-22T15:47:08+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2011/12/27/toltott_tojas_kaviarral?fullcommentlist=1#c15595671" class="reply_nick_633420" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15595671 );">@Ann1294</a>: A lazackaviárt mindig az orosz "ARBAT" nevű boltban veszem a fóti Cora előterében. Egész jó áron lehet hozzájutni különböző kiszerelésekben.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/15/tonhalsalata_dioval_es_a_low_carb_dieta_viszonya/full_commentlist/1#c15595714
Válasz erre: Tonhalsaláta dióval és a 'low carb' diéta viszonya
2012-01-22T15:42:11+01:00
2012-01-22T15:42:11+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
Egyrészt karácsony táján egy dietetikus bemérte a szervezetemet, hogy milyen ételeket kell kizárnom az étrendemből, ahhoz, hogy inkább energiát nyerjek az ételből és ne veszitsek. (ennél egy kicsit tudományosabb volt a diétás tanácsadó megközelitése) . Másrészt most átmenetileg low carb diétán vagyok. Megkaptam az étrendemet és rájöttem, hogy grillezett csiremell + sali helyett a felhasználható alapanyagokból egy csomó izgalmas menü elkészíthető a szabályok megszegése nélkül. Ezért most pár hétig írok pár low carb receptet, de utána is maradok a szénhidrátban sokkal óvatosabb étrendnél. Ötletem van bőven! :-)
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/27/toltott_tojas_kaviarral/full_commentlist/1#c15595671
Válasz erre: Töltött tojás kaviárral
2012-01-22T15:37:58+01:00
2012-01-22T15:37:58+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Nagy otlet ez is. A gond, hogy a kaviart hamisitjak. Egyik nap nezem a boltban, egesz olcso. Osszetetel: zselatin, viz, so, haliz, szinezek. ?!<br />
A sargajat csak folyosan szeretem, de ez igy isteni 5let. Tokeletes eloetel.
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1/full_commentlist/1#c15595663
Válasz erre: Gyümölcskenyér gazdagon
2012-01-22T15:37:17+01:00
2012-01-22T15:37:17+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1?fullcommentlist=1#c15595469" class="reply_nick_633420" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15595469 );">@Ann1294</a>: nagyon szivesen fogadom a komentjeidet. :-) Imádok főzőstársakkal információt cserélni.
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1/full_commentlist/1#c15595661
Válasz erre: Gyümölcskenyér gazdagon
2012-01-22T15:37:07+01:00
2012-01-22T15:37:07+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1?fullcommentlist=1#c15595469" class="reply_nick_633420" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15595469 );">@Ann1294</a>: nagyon szivesen fogadom a komentjeidet. :-) Imádok főzőstársakkal információt cserélni.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/15/tonhalsalata_dioval_es_a_low_carb_dieta_viszonya/full_commentlist/1#c15595560
Válasz erre: Tonhalsaláta dióval és a 'low carb' diéta viszonya
2012-01-22T15:27:21+01:00
2012-01-22T15:27:21+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Egyszeru es nagyszeru. Koszonom szepen. Tovabbi low-carb receptek johetnek, en is epp ezt kovetem es minden unalmas es izetlen... eddig. Micsoda otletek.
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1/full_commentlist/1#c15595469
Válasz erre: Gyümölcskenyér gazdagon
2012-01-22T15:19:58+01:00
2012-01-22T15:19:58+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1?fullcommentlist=1#c15436103" class="reply_nick_397377" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15436103 );">@Mágnes Dóra</a>: A blog nagyon tetszik, gratulalok. Most talaltam csak ra. <br />
<br />
Elnezest ha okoskodoak a hozzaszolasok, csak hozzafuzom meg mit lehet szerintem, mit szoktam.<br />
<br />
Jo latni, hogy mas is keszit hasonlo eteleket es sokat lehet tanulni belole.
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1/full_commentlist/1#c15595440
Válasz erre: Gyümölcskenyér gazdagon
2012-01-22T15:17:30+01:00
2012-01-22T15:17:30+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
En is szoktam kesziteni, de zsiradek nelkul. Legkozelebb megprobalom vajjal. <br />
<br />
Egyetlen bajom vele (ezzel a sutivel), hogy az osszes toltelek nekem leul az aljara sutes kozben, ossze csoportosul. Valamit rosszul csinalok.<br />
<br />
A fuge jo 5let, arra meg nem is gondoltam.<br />
<br />
A magavaknal diot is szoktam bele tenni aprora vagva es azt elotte megpiritani serpenyoben, ugy finomabb.
https://mindenkaja.blog.hu/2012/01/22/uborkas_fuszeres_cottage_cheese/full_commentlist/1#c15595305
Válasz erre: Uborkás fűszeres cottage cheese
2012-01-22T15:05:34+01:00
2012-01-22T15:05:34+01:00
Ann1294
http://blog.hu/user/633420
Korozott szerunek is nagyon finom. Fokhagyma, komeny, paprika, so es szoktam meg tzatziki szeruen is, uborka, fokhagyma, citromle, bors, so... en fokhagyma manias vagyok. :)<br />
<br />
Amikor edessegre vagyom akkor meg citromhej, xilit (mez, barnacukor...), vanilia, aztatott mazsola es bekanalazom deszertnek.<br />
A regi mazsolas turo izere emlekeztet.
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1/full_commentlist/1#c15442179
Válasz erre: Gyümölcskenyér gazdagon
2012-01-08T21:15:48+01:00
2012-01-08T21:15:48+01:00
TrueY
http://blog.hu/user/248497
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1?fullcommentlist=1#c15436103" class="reply_nick_397377" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15436103 );">@Mágnes Dóra</a>: Itt arra céloztam, hogy én szeretnék gazdag lenni és közben gyümölcskenyeret majszolgatni! :)
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1/full_commentlist/1#c15436103
Válasz erre: Gyümölcskenyér gazdagon
2012-01-08T11:51:35+01:00
2012-01-08T11:51:35+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1?fullcommentlist=1#c15392718" class="reply_nick_248497" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15392718 );">@TrueY</a>: ez egy nagyon drága süti, még a nevében is szerepel, hogy "gazdagon" . Tényleg nem egy pénztárca kímélő változat. :-)
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1/full_commentlist/1#c15392718
Válasz erre: Gyümölcskenyér gazdagon
2012-01-04T09:38:12+01:00
2012-01-04T09:38:12+01:00
TrueY
http://blog.hu/user/248497
És a milliókat ki utalja hozzá? :)<br />
Jól néz ki a süti!
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/24/svedpalacsinta/full_commentlist/1#c15371343
Válasz erre: svédpalacsinta
2012-01-02T13:23:13+01:00
2012-01-02T13:23:13+01:00
aJeti
http://blog.hu/user/312573
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2011/12/24/svedpalacsinta?fullcommentlist=1#c15340377" class="reply_nick_397377" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15340377 );">@Mágnes Dóra</a>: <a href="http://mindenkaja.blog.hu/2011/12/24/svedpalacsinta?fullcommentlist=1#c15332680" class="reply_nick_241759" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15332680 );">@hzizi</a>: köszi gyerekek! ez van, ha van egy kis időm...
https://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1/full_commentlist/1#c15358757
Válasz erre: Gyümölcskenyér gazdagon
2011-12-31T16:25:00+01:00
2011-12-31T16:25:00+01:00
Mágnes Dóra
http://blog.hu/user/397377
<a href="http://mindenkaja.blog.hu/2011/12/29/gyumolcskenyer_gazdagon_1?fullcommentlist=1#c15358349" class="reply_nick_474150" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15358349 );">@Hobbychef</a>: Köszönöm, és nagyon boldog, finomságokkal teli új évet kívánok!