2011.09.25. 09:17
Gránátalmás kacsasaláta
A kacsát nem csak nehéz ételként lehet felszolgálni. Igazán üdítően friss és könnyű fogás ez a zellerrel és gránátalmával bolondított saláta.
Ez a recept maradék sült kacsahús felhasználásával készült, de persze a süthetünk hozzá külön kacsacombot, vagy hétköznap gyors vacsorára csirkemellből vagy csirkecombból is megteszi.
Kacsacomb sütéséről leírás részletesen ide kattintva található
Hozzávalók:
1 db sült kacsacomb
2-3 szár zellerszár
1 szál újhagyma
Fél gránátalma
1 ek modenai balzsamecet (legközelebb tokaji borecettel készítem)
A kihűlt sült kacsacombról lefejtjük a húst és feldaraboljuk. Felkarikázzuk a zellerszárat , az újhagymát és ráhelyezzük a kacsahúst. Meglocsoljuk modenai balzsamecettel és a tetejét gránátalma magokkal szórjuk meg.
A bejegyzés trackback címe:
https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr283254467
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek