Az Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda (Extenda) által szervezett Andalúz Receptversenyt, melyre bármilyen recepttel lehetett nevezni, amely legalább egy andalúz hozzávalót is tartalmazott. A legjobb receptek beküldői vehettek részt május 28-án a Martín Goldman andalúz chef által tartott főzőkurzuson.

A versenyen ezzel az Andalúz rákos tortilla recepttel indultam.

 

Pár gasztro blogger társammal nagyon élveztük az Andalúz főzőkurzust, ahol több autentikus spanyol recept közül az  egyik finomság a tempura tésztába forgatott és olajban kisütött hal és zöldségek volt. 
A tempura tészta trükkje, hogyha 3 féle lisztből készül (kukoricaliszt, fehér liszt és csicseriborsó liszt keverékéből) , akkor lesz igazán ropogós. 

"Tengeri durbincs tempura zöldségekkel" ételének videóreceptje:

 

 

 

 

 

(forrás innen)

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr913150924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása