2010.05.01. 13:18
Sajtos tallérok
Bevallom, hogy idén hallottam először erről a pofon egyszerű receptről, amikor barátnőimmel arról beszélgettünk, hogy ki milyen sajtot szeret leginkább.
Pedig 15 perc alatt elkészíthető és salátához , levesbetétnek, vagy csak úgy esti nassoláshoz is kitűnő csemege.
Hozzávalók:
30 dkg sajt (Trapista és Pannonia vegyesen)
Lereszeljük a sajtot és 180 C fokra előmelegített sütőben zsírpapíros tepsin kis sajthalmokat képzünk. 10 perc alatt megolvad, kilapul és aranyszínű lukacsos tallérok kisülnek. Akkor finomabb, ha még világos és nem pirul meg.

A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek