2012.02.04. 11:12
Koktélrákos cottage cheese
Még mindig nem tudok leszokni a chili-szárított menta párosításról. Aki nem próbálta az el sem tudja képzelni, hogy mennyire jó házasítás. És hogy lehet ezt fokozni? Több sem kell csak pici édeskés rákok, sült piros paprika , fokhagyma és mindezt belekeverjük egy kis alacsony zsírtartalmú cottage cheese-be.
A koktélrákos szemcsés sajt ötletet kedves kommentelőmtől konyhatündér Anazartól kaptam, az uborkás fűszeres cottage cheese posztnál.
Ideális low carb reggeli vagy könnyű vacsora. Aki nem diétázik azoknak pedig teljeskiörlésű pírítós kenyeret javaslok hozzá.
Grillezett paprikát vehetünk készen is üvegben a Lidl-ben (Freshona Paprikascheten geröstet).
Hozzávalók 1 főre
100 g fűszeres cottage cheese
1 db grillezett pirospaprika
80 g koktélrák
1 gerezd fokhagyma
1 csipet chilipehely
1 csipet szárított menta
1 ek petrezselyem
színes őrölt bors
A sült paprikát felkockázzuk .
A rákokat egy kiskanál olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymával és megszórjuk a chilivel és mentával.
A cottage cheese-be keverjük a fűszeres rákot, a sült paprikát, egy kis aprított petrezselymet és őrölt borssal fűszerezzük.
1 adag energiatartalma:
204 kcal (Zsír 3 g, Szénhidrát 21 g , Fehérje 25 g)
3 komment
Címkék: menta chili sült paprika cottage cheese
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Ann1294 2012.02.04. 15:02:10
Akkor megutaltam kicsit, de ujra kedvet adtal hozza. Koszonom.
Utolsó kommentek