2011.10.09. 15:51
Háromgabonás tarka rizs
Találtam egy olyan speciális rizskeveréket amiben az 1/3 rizs, 1/3 árpagyöngy és 1/3 tönkölybúzából van.
(nem is helyes a rizs kifejezés , mert gabonakeverékről van szó, csak a rizses pultnál találtam)
Egy kis tarka-barka zöldségekkel együtt megpároltam és kiváló ízű és tápanyagokban , vitaminokban gazdag köret készült belőle
Hozzávalók:
400 g RISO GALLO 3 Magos keverék ( rizs, árpagyöngy, tönkölybúza)
1 húsleves kocka
3 szál újhagyma
1 szál sárgarépa
1 db piros kaliforniai paprika
A rizst (gabonakeveréket) kevés olajon megfuttatjuk, majd felöntjük 4 dl vízzel és húsleveskockával ízesítjük.
A répát apró gyufaszálra szeleteljük, az újhagymát felkarikázzuk, a kaliforniai paprikát pici kockára vágjuk. Ha felforrt a rizs, akkor belekeverjük a zöldségeket és lassú tűzön 18 percig pároljuk.
A bejegyzés trackback címe:
https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr503289656
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek