2012.05.29. 18:55
Rozmaringos csirkecomb tejszínes mustáros gnocchival
Az ihletet a Két szerecsen étteremből vettem, csak ők finom porhanyósra sütött nyúlcombbal kínálják. Nagyon finomat vacsoráztunk ott és gondoltam megismétlem otthon is ugyanezt csak csirkéből.A hús zamatát a friss kerti zöldfűszerek adják, amiben a rozmaring…
2012.05.29. 14:27
Taco csirkével és babbal
Még a mexikói napsárga kukoricaleveshez készült egy rendes mexikói főétel is: egy jó kis Taco gazdagon. A Lidl-ben kaptam taco shell-t, azaz kukorica lisztből készült elősütött félbehajtott lepényt. A kukorica vagy búza lisztből készült lepények alapja tortilla, de…
2012.05.28. 15:22
Grillezett hal kukoricás újkrumplival
Ha nyár eleje, akkor újkrumpli. Ha újkrumpli , akkor a sütőben sütött változat a kedvencem, amikor megszúrjuk friss kerti fűszerekkel, meglocsoljuk kis oliva olajjal és sütőben finom ropogósra sütjük, hogy a széle megbarnuljon. Most édeskés aranysárga…
Utolsó kommentek