2011.06.05. 10:26
Áfonyás brie krém
Már megint egy íz orgazmust ígérő, egyszerűen nagyszerű recept. Az áfonya tökéletesen kiegészíti a camembert lágysajt zamatát, a tejszínes krémsajt pedig selymesen simogatja az ízlelőbimbóinkat.
Hozzávalók:
1 doboz Tihany Natúr Inyenc Camembert
10 dkg tejszínes krémsajt
5 dkg aszalt vörös áfonya
A natúr Camembert sajtot felkockázzuk , belekeverjük a tejszínes krémsajtba, végül hozzáadjuk az aszalt áfonyát . Sokmagos barna kenyérrel tálaljuk.
A bejegyzés trackback címe:
https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr562958565
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek