Andalúz sztárszakácstól, Martin Goldman séftől,  tanultam ezt a pofonegyszerű epres finomságot. Senki ne ijedjen meg a hozzávalók hallatán, mert  cherry ecet és őrölt bors kell hozzá, de higgyétek el, hogy valóságos ízek harmoniája! Egy könnyű desszert ebéd…

 II. ANDALÚZ RECEPTVERSENY – receptpályázat a spanyol konyha szerelmeseinek  Ragadj fakanalat, végy egy Andalúz hozzávalót és főzz egy igazi sztárséffel! Szerinted is az olívaolaj a saláta legfontosabb hozzávalója? Spanyolország neve hallatán összefut a…

 A paella jellegzetes aranyszínű rizzsel  sok-sok variációban elkészíthető rendkívül népszerű spanyol egytálétel.  A rizs aranysárga színét egy becses fűszer, a sáfrány adja.Andalúziában a paella boldogságot sugárzó étel. Főként ünnepekkor, vasárnapi…