Szerintem a  csirke legfinomabb húsa a csirkeszárny felső harmada. Na ebből készül ez a buzogány! Kicsit pepecselős "kifordítani"  a  csontról a húst, de  az íze kárpótol az előkészítésbe fektetett munkáért.  A buzogányban a csirkeszárny bőre kerül a hús közepére ,…

 Találtam egy olyan speciális rizskeveréket amiben az 1/3 rizs, 1/3 árpagyöngy és 1/3 tönkölybúzából van. (nem is helyes a rizs kifejezés , mert gabonakeverékről van szó, csak a rizses pultnál találtam)Egy kis tarka-barka zöldségekkel együtt megpároltam és kiváló…

  Azaz chorizo alaphúsból kevés zsiradékon készült fasírt golyók. A chorizo a spanyol konyha  egyik jellegzetes kolbászterméke , ízre hasonlít a magyar csabai kolbászra. Ahogy Magyarországon többféle képen készítik a kolbászt, úgy a spanyoloknál is ezer féle tuti chorizo…