IMG_2150.JPG

Tudom, hogy nem mindenki van oda a ruszliért, azaz a pácolt heringért.  Aki viszont egyszer ráérzett a vajpuha savanykás hal ízére annak tetszeni fog ez a saláta.   Hol lehet jó ruszlit kapni? Egyik jó beszerzőhely a hipermarketek halas pultja közelében, másik az IKEA shopban, harmadik pedig az orosz ételeket árusító Arbat bolthálózatban (http://www.arbat.hu/).
Most vegyesen svéd és orosz ruszlit használtam fel. A svéd hering inkább kapros olajos pácot élvezi, az orosz inkább ecetes cukros lében úszik. A páclében lévő hagymát ne dobjuk ki, mert az is remekül egészíti ki a salátát.

 Hozzávalók:
100 g svéd natúr hering páclében
100 g orosz natúr hering páclében hagymával
20 db kapri bogyó
5 ek majonéz
1 ek dijoni mustár

 A heringet feldaraboljuk és összevágjuk a páclében lévő hagymát. Hozzáadjuk a kapribogyót és összekeverjük az majonézes mustáros öntettel.  Pirítós kenyérrel tálaljuk.

IMG_2151.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr493341834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása