Találtam egy olyan speciális rizskeveréket amiben az 1/3 rizs, 1/3 árpagyöngy és 1/3 tönkölybúzából van.
 (nem is helyes a rizs kifejezés , mert gabonakeverékről van szó, csak a rizses pultnál találtam)
Egy kis tarka-barka zöldségekkel együtt megpároltam és kiváló ízű és tápanyagokban , vitaminokban gazdag köret készült belőle
 
Hozzávalók:
400 g RISO GALLO 3 Magos keverék ( rizs, árpagyöngy, tönkölybúza)
1 húsleves kocka
3 szál újhagyma
1 szál sárgarépa
1 db piros kaliforniai paprika
 
A rizst (gabonakeveréket) kevés olajon megfuttatjuk, majd felöntjük 4 dl vízzel és húsleveskockával ízesítjük.
A répát apró gyufaszálra szeleteljük, az újhagymát felkarikázzuk, a kaliforniai paprikát pici kockára vágjuk. Ha felforrt a rizs, akkor belekeverjük a zöldségeket és lassú tűzön 18 percig pároljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr593289656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.