A kacsát nem csak nehéz ételként lehet felszolgálni. Igazán üdítően friss és könnyű fogás ez a zellerrel és gránátalmával bolondított saláta.
Ez a recept maradék sült kacsahús felhasználásával készült, de persze a süthetünk hozzá külön kacsacombot, vagy hétköznap gyors vacsorára csirkemellből vagy csirkecombból is megteszi.
Kacsacomb sütéséről leírás részletesen ide kattintva található
 
Hozzávalók:
1 db sült kacsacomb
2-3 szár zellerszár
1 szál újhagyma
Fél gránátalma
1 ek modenai balzsamecet (legközelebb tokaji borecettel készítem)
 
A kihűlt sült kacsacombról lefejtjük a húst és feldaraboljuk. Felkarikázzuk a zellerszárat , az újhagymát és ráhelyezzük a kacsahúst. Meglocsoljuk modenai balzsamecettel és a tetejét gránátalma magokkal szórjuk meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr83254467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.