Idén is megrendezésre kerül a az Index és HVG szervezésében a méltán híres blogverseny a GOLDENBLOG.
Tavaly kizárólag szakmai zsűri szavazata alapján a Blogger Kulinária gasztro kategóriában 6. helyezést ért el. A helyezésnek tényleg nagyon örültünk és sok-sok új poszt megírásához kaptunk támogatást és ihletet.

Ebben az évben megváltozik a verseny menete, ugyanis a zsűri szakmai értékelése mellett komoly szerepet kap a közönségszavazás is. A Blogger Kulinária közepes látogatottságú, de igényes olvasótáborral rendelkező és folyamatosan egyre népszerűbb blog.

Az elmúlt másfél évben az oldalam látogatottsága elérte (majdnem, de mindjárt) a 100 ezer látogatót, sok-sok visszatérő olvasóval.
Nagyon köszönöm az egy éven át adott visszajelzéseket, amik nem igazán komment, hanem e-mail és személyes formában történtek meg leggyakrabban.

Idén nagyon kemény lesz a verseny mert 166 gasztro témájú blog került be a nevezett mezőnybe, ráadásul nem is rosszak!

Akik eddig is szívesen olvasták a Blogger Kulinária nevű Gasztroblogomat és úgy értékelitek, hogy az ezévi munkálkodásommal kiérdemelnék egy szavazatot,
kérlek, hogy tegyétek meg az oldalsávan szereplő képre kattintva (vagy itt: http://goldenblog.hu/szavazas.aspx.)  
GASZTROBLOG kategória, BLOGGER KULINARIA.
Ha idén nem tudok több barátot felmutatni, mint a „nagyok”, akkor sem fogok elkeseredni,
De ha nyomtok rám egy szavazatot, azt nagyon megköszönöm.
Mágnes Dóra

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr313158058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása