A csirkemájat sok-sok frissen vágott zöldfűszerrel sütöttem ki egy kis olajon.
Mindig sütök hozzá szívet is mert szeretem. :)
 
Hozzávalók:
25 dkg csirkemáj szívvel
1 csokor zöldfűszer: zsálya, kakukkfű, rozmaring
Őrölt bors
 
A csirkemájat és szívet megpucoljuk és hegyes késsel egy kicsit megszurkáljuk, hogy ne pöfögjön sütés közben.
Egy kisebb lábosban olajat forrósítunk és beledobjuk a májat, megborsozzuk és megszórjuk apróra vágott kakukkfűvel és rozmaringgal. Egy ág zsályát teszünk mellé. Rövid ideig sütjük, hogy a májból már kiserkenjen a rózsaszín leve, de még nem süljön keményre. Akkor jó, ha a közepe egy gombostűfejnyit rózsás marad. Csak a legvégén sózzuk meg. Friss kenyérrel melegen, vagy akár lehűtve tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr93094225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.