Már megint egy íz orgazmust ígérő, egyszerűen nagyszerű recept. Az áfonya tökéletesen kiegészíti a camembert lágysajt zamatát, a tejszínes krémsajt pedig selymesen simogatja az ízlelőbimbóinkat.
 
Hozzávalók:
1 doboz Tihany Natúr Inyenc Camembert
10 dkg tejszínes krémsajt
5 dkg aszalt vörös áfonya
 
A natúr Camembert sajtot felkockázzuk , belekeverjük a tejszínes krémsajtba, végül hozzáadjuk az aszalt áfonyát . Sokmagos barna kenyérrel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr272958565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.