Ezt a receptet már Edó felhvísa alapján a "Vigyázz, Kész, Főzz... az egészségedért!" jegyében készítettem. Közben Cérnácskánál olvastam a kínai kel salátájáról és újra eszembe juttatta, hogy a kínai kel finom húsos édeskés leveleiből milyen jó kis…

 Az oroszok kedvelt céklás káposzta levese a  borscs , azaz борщ. Bár az ukránok inkább vallják saját receptjüknek. Neve az ószláv brs szóból ered, ami céklát jelent. Elkészítésének számos változata létezik. Mivel gyerekkoromban Moszkvában éltem és ott…

Mágnes Dóra 2010.10.16. 17:05

Almás linzer

 Ennek a tésztának az a titka, hogy nincs titka!Nem annyira szeretem a vastag piskótákat, inkább az olyan édességeket részesítem előnyben, ahol ízletes vékony tésztához van sok gyümölcsös vagy krémes tartalom.Ezt a sütit 10 perc alatt össze lehet…

 Már meg szerettem volna köszönni a kedves olvasóimnak a sok szavazatot a Facebook-on a GasztroTipp által meghirdetett közönségszavazáson. A GasztroTipp gasztronomiai közösségi oldal nyáron kiírt egy igen ötletes " Utazz Velünk!" pályázatot , amely utazási…