Az avokádó héját kis késsel lehúzzuk, majd kettévágjuk és kivesszük a nagy magját. Az avokádó húsát turmixgépbe szeleteljük. Adunk hozzá egy kis majonézt, mustárt, sót, borsot, chili paprikát.
(Tipp: mindig teszek bele chilit, mert nagyon feldobja az avokádó vajas semleges ízét)
Meglocsoljuk egy fél citrom levével és összekeverjük.
Pirítós kenyérre kenve, elegáns ráksalátával (lásd: Avokádós ráksaláta) , chips mellé mártogatósnak vagy tortillába nagyon finom! Aki egyszer kipróbálta már, sosem szokik le róla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr902538238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.