2010.10.10. 19:45
Chilis brokkoli krémleves
Gyakran bolondítom meg a krém leveseket egy kis chili paprikával. Amellett, hogy ez a leves kellemesen selymes és enyhén édeskés, szeretem ha egy leves kicsit pikáns is.
Fagyasztott brokkoliból szezontól függetlenül elkészíthető. Sőt mostanában olyan jó minőségű fagyasztott brokkolit árulnak, hogy minőségben és árban is veri a friss változatot.
A hozzáadott krumpli (vagy ahogy tetszik burgonya) a lisztet helyettesítő sűrítéshez szükséges. A sárgarépa finom édeskés íze, teljesen összhangba hozza fogást.
Szólj hozzá!
Címkék: krémleves brokkoli
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek