Gyors és finom köret húsok és halak mellé.

Serpenyőben apróra vágott hagymát

 megdinszteljük. Majd rátesszük a 4-5 krumplit lereszelve.  Addig kevergetjük, amig meg nem puhul. Utána hagyjuk, hogy a krumpli keményítőtől összeálljon egy masszává és egyik oldalát piros ropogósra sütjük. Óvatosan megfordítjuk és megsütjük a másik oldalát is. Tipp: segítség ha egy  fedőre ráborítjuk, majd a másik oldalával visszacsúsztatjuk  a serpenyőbe).  Fakanállal cikkekre daraboljuk és azonnal fogyasztható.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr782205579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.