Az eredeti  ötletet  Max konyhájában olvastam. Elmeséltem a lányomnak is, aki imádja az ilyen kajákat és tudtam, hogy nemsokára ki kell próbálnunk.  A batyuban sült camembert egy nagyon gyorsan, frappánsan elkészíthető uzsonna, vagy vacsora. 
Hozzávalók:
fejenként 1 db Camembert sajt (lehet fűszeres, paprikás, borsos vagy fokhagymás is)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A sütőt előmelegítjük 200 C fokra. Alufóliára helyezzük a Camembert sajtot és a penészes héját bevagdossuk, hogy később ki tudjon folyni az olvasztott sajt. Az alufóliából batyut formálunk és betesszük a sütőbe kb. 10 percre.
Ha megolvadt a sajt, akkor kicsomagoljuk és még melegen a fóliából pirítós kenyérrel kimártogatjuk.
Mi paradicsommal és hagymalekvárral fogyasztottuk.

Print

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr451954838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.