Egyik kedvenc téli salátámat készítettem el. Van benne gyümölcs és hús is és mégis sós az összhatása. Jót tesz neki, ha egy kicsit összeérik a hűtőben, de ez az a fajta kaja ami miatt éjjel odalopózok a hűtőhöz egy kicsit megdézsmálni.
 
Hozzávalók (4 személyre)
2db csirkemell filé
4 db nagy narancs (vagy 6 db kisebb)
1 pohár natúr joghurt
1dl majonéz
1 gerezd fokhagyma
Só, bors,
 
 
 
 
 
A csirke mellett felkockázom 1,5 cm-es darabokra, befűszerezem sóval borssal és egy kis fokhagymával és serpenyőben aranybarnára sütöm. (Tipp: én csirkés fűszerkeverékbe forgattam a kisütés előtt)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Közben meghámozom a narancsot , szintén felkockázom és beleteszem egy salátás tálba. A szeletelés során a csurgó narancslevet felfogom és szintén a salátához adom.
Az elkészült csirkét beleöntöm a narancsos tálba és hozzáadom a joghurtot és a majonézt is. A végén 1 gerezd fokhagymát belekeverek apróra zúzva.
Mennyei ízek, ha összeérnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr541735061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása