2012.05.13. 16:34
Andalúz receptverseny II.
| |
Ragadj fakanalat, végy egy Andalúz hozzávalót és főzz egy igazi sztárséffel!
Szerinted is az olívaolaj a saláta legfontosabb hozzávalója? Spanyolország neve hallatán összefut a nyál a szádban? Akkor tüstént ragadj fakanalat!
*Válassz legalább egy dél-spanyol alapanyagot a honlapunkon közzétett listáról, amiből az ínyencségek beszerzési forrásait is megismerheted * Csatlakozz az Egy csipetnyi Andalúzia közösséghez a Facebookon, regisztrálj május 20-ig, és minimum egy fotó kíséretében töltsd fel a receptedet!
A versenyre mindenki csak egy recepttel nevezhet, amire május 22-29-ig várjuk a szavazatokat. Szólj ismerőseidnek, gyűjtsd a voksokat, hogy közönségdíjasként bekerülhess a receptverseny nyertesei közé!
Szavazni is érdemes! A szavazók között kisorsolunk egy andalúz ínyencségekből álló ajándékcsomagot.
Ha nem Te leszel a közönségdíjas, akkor se csüggedj! A Bíró Lajos (Bock Bisztro), Vajda Péter (Dining Guide szaklap) és Enrique Sánchez spanyol mesterszakács alkotta zsűrink által legjobbnak ítélt 13 recept beküldőjelehetőséget kap arra, hogy június 9-én a Gastropolis Főzőiskola és Gourmet Klubban {www.gasztropolisz.hu} andalúz sztárséfünk vezetésével sajátítsa el egy dél-spanyol menü elkészítésének csínját-bínját.
Ha szívesen neveznél, de még maradt pár kérdésed, azt bátran felteheted nekünk az Egy csipetnyi Andalúzia nevű facebook oldalunk Üzenőfalán.
Sok sikert és jó főzőcskézést!
2011-ben az Andalúz receptversenyen a Rákos Tortilla recepttel sikerült nyernem egy isteni főzőkurzust. Mindenkit bátorítok, hogy fedezze fel a spanyol konyha és a Magyarországon is elérhető spanyol hozzávalók rejtelmeit.
|
Szólj hozzá!
Címkék: spanyol receptverseny andalúz extenda
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek