Super_Bowl_2012_commercial_600xlogo.jpgSzerencsére már nálunk is nagy érdeklődés kíséri az amerikai foci bajnokságot az NFL-t.
Két hete tudjuk, hogy a kik az NFL két konferenciájának az AFC és NFC győztese, akik között ma zajlik  a 46. szuperdöntő Indianapolisban.  Száz millióan fogják ma a TV előtt végigszurkolni, hogy a New York Giants vagy a New England Patriots nyer. Én mindkettőt szeretem, még nem döntöttem el, hogy kinek szurkolok.

De nemcsak a meccs lesz érdekes, hanem az  körítés program is, hiszen ilyenkor a szünetben is lesz mit nézni. Vezető cégek direkt ezért az eseményért vadonat új, fantáziadús reklámokkal debütálnak (alig várom a Victoria's secret fehérnemű bemutatóját), s előzetes értesülések szerint Madonna lesz a fellépő a félidő szünetében.

Meccset lehetőleg társaságban nézzünk! Ha már barátok, akkor együnk és igyunk is!
Amerikaiak szerint a Super Bowl nézéshez klasszikus menüt illik fogyasztani.  Az egyik irányzat szerint a hamburger a nyerő , a mások a mexikói jellegű chilis babra vagy taco-ra esküsznek. De ne felejtsük el  a menő   a hatalmas steaket (Rib eye steak) sült burgonyával és a megunhatatlan csipős Buffalo csirkeszárnyakat.

Én mára a marhahússal vagy csirkehússal  töltött tortilla tekercset javaslom kukorica lepénnyel és  avokado szósszal. A bátrabbaknak pedig Colában sült chilis csirkeszárnyakat.

 

IMG_4880_mini.jpg

 

 

 

 

 

 

http://mindenkaja.blog.hu/2010/12/23/fajita_1

 

IMG_3498.jpg

 

 

 

 

http://mindenkaja.blog.hu/2010/04/10/kukoricas_tortilla

IMG_4865_mini.jpg

 

 

 

 

 

http://mindenkaja.blog.hu/2010/12/25/guacamole_azaz_avokado_szosz

IMG_4799_mini.jpg

 

 

 

 

 

 

http://mindenkaja.blog.hu/2010/12/05/cola_ban_sult_csirkeszarny

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr564068116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása