2011.10.31. 09:06
Libamájas falatkák diólekvárral- takarékos változat
Amikor egy sima hétvégén reggelire szeretnénk magunkat úriasan érezni és ágyból kikelve finom falatokat bekapni, akkor dobom be ezt a trükköt. Nem kell hozzá túl sok minden, csak libamájas pástétom, pirítós kenyér és diólekvár. Próbáltam már áfonya lekvárral és az is nagyon fonom volt. Vendégváró falatkáknak is alkalmas.
Hozzávalók:
8 db toast kenyér
100 g ORSI libamájas pástétom
8 kk diólekvár
A kenyeret megpirítjuk . (TIPP: formálhatjuk kerekre egy pohár segítségével kivájjuk a közepét, vagy átlósan félbevágjuk háromszög formára) A henger alakú libamájasból vágunk egy 0,5 cm-es szeletet és a kenyérre helyezzük. Diólekvárt pöttyentünk a tetejére és dióval díszítjük.
Szólj hozzá!
Címkék: dió libamáj
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek