2011.07.17. 11:09
Tapas olajbogyóval és kapribogyóval
A tapas (ejtsd tápász) a spanyolok hagyományos falatkái , melyet az éttermekben főleg italok mellé szolgálják fel. Olyan mint az oroszoknál a zakuszka.
Bármiből lehet tapaszt készíteni, például sonkákból, tengeri herkentyűkből, sajtokból sonkából. A lényeg, hogy pici harapni való falatok legyenek és ízharmóniájukban illeszkedjenek a sörhöz vagy borhoz.
Az olajbogyó egy jellegzetes tapas étel. Kis fogvájókra tűzdelve óriás kapribogyóval , gyöngyhagymával, marinált csípős chili paprikával és csemegeuborkával tálaltam.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek