Az alábbi receptet sokféle ötletből állítottam össze. Volt itthon zabsüti, ebből lett a torta alja. Volt itthon mascarpone krém, ezért a torta krém az a Jucy Japán sajttorta receptje alapján készült.És volt itthon egy csomó eper, mert mostanában mindennap mindenhez eszünk…

  A Quiche-t én csak úgy nevezem, hogy a franciák pizzája, valójában egy omlós tésztaágyon pihenő, gazdag feltéttel megpakolt, tejszínes tojással összesütött lepény.  A hagyományos Quiche Lorainne az baconos  feltéttel készül, de csináltam már paradicsomos -…

  Tavasszal amikor zsenge a karalábé nálunk már szinte kötelező menü a töltött karalábé. Én a karalábéfőzelék és a tepsis karalábé ötvözetét szoktam készíteni és nem rizses , hanem inkább olyan fasírt szerű…

 A klasszikus avokádós ráksaláta a családunkban visszatérő karácsonyi előétel. Ennek egy egyszerűbb, könnyebben elkészíthető olcsóbb változatát szoktam készíteni uzsonnára vagy hétvégi reggelire.Eredeti recept szerint tojással és olajjal kell kikeverni, de én ilyenkor…

süti beállítások módosítása